Op zaterdagavond 7 juli zo rond de klok van 19.00 uur werden 16 jongens en meisjes (jeugdleden van LUNO TM) door hun ouder(s) naar het tennispark gebracht voor de

welbekende LUNO-nacht. De laatste jaren kon deze happening niet doorgaan omdat er te weinig belangstelling voor was. Maar dankzij de actieve Jeugdcommissie en niet te vergeten onze trainster Corrine van Jaarsveld die de kinderen extra heeft geënthousiasmeerd, was het eindelijk zo ver……

Ietwat zenuwachtig kwamen de kinderen bepakt en bezakt aan in de kantine. Daar werd voor deze ene keer het meubilair verhuisd naar de kleedkamers en kon het opblazen van de luchtbedden e.d. beginnen. Een gezellige boel werd het al snel en rond 19.30 u. werden de ouders toch met lichte drang verzocht naar huis te gaan…..

Na wat drinken en iets lekkers gingen de jongens en meisjes hun tenniskleding aan doen en hup de baan op. Natuurlijk mocht het Bingospel niet ontbreken. Er werd speciaal zelfs tijdens de voorbereidingen voor deze nacht naar gevraagd door Jurrian !!!!

Na een paar rondjes Bingo hebben de kinderen weer getennist en om 11.00 u. was het dan toch tijd om de pyjama’s aan te doen en lekker op de slaapplaatsen te gaan liggen voor het kijken van de film “SING”. Een erg leuke film waar zelfs de leden van de Jeugdcommissie van hebben genoten. Om 12.15 u. was de film afgelopen. Om 13.00 u. hoorden wij nog wat fluisteren, maar om 02.00 uur was het helemaal rustig! Jeugdcommissielid Bea Klein heeft, als een echte juf, “de wacht gehouden” , en gewoon een nachtje overgeslagen… Top Bea!!!!!!

Maar als je nu denkt dat de jeugd van deze leeftijd kan uitslapen, dan heb je het mis!!

Om 06.15 u. stond de jeugd weer buiten op de baan, behalve Emile en Jesse, maar die hadden in de week vóór de LUNO-nacht dan ook al een schoolkamp achter de rug. En deze jongens beginnen ook al de uitslaapleeftijd van pubers te krijgen… Jullie hebben je ook zeer sportief gedragen jongens, onze complimenten!!!

Deze complimenten zijn overigens bedoeld voor iedereen die aanwezig was!! Wat een leuke groep kinderen was dit!!!!

Om 08.00 u. stond er een heerlijk ontbijt klaar voor iedereen. 

Na het ontbijt was in een mum van tijd de kantine weer opgeruimd en netjes. Super gedaan!!!!
Natuurlijk werd er na het opruimen nog getennist, maar om 10.30-11.00 uur werden de kinderen dan toch opgehaald door hun ouder(s). 

We hopen dat er volgend jaar weer veel kinderen zich opgeven voor de LUNO-nacht. Wij vonden het gezellig om dit voor jullie te doen!!!! 

Wij danken hierbij tevens Joke Arisse en Ineke de Gooyer voor het spontaan aanbieden van hulp! 

Namens de Jeugdcommissie,
Josephine Roos