Heropening terras en kantine 19 mei
Ook wij werken toe naar een gefaseerde en verantwoorde heropening van onze faciliteiten. Naast de 1,5 meter maatregel en het ontsmetten/wassen van handen baseren we elke nieuwe stap op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering en overheid.

Daarom mogen wij vanaf woensdag 19 mei 2021 ons buitenterras weer openstellen en kan aan de bar een consumptie worden gekocht. Dit is echter onder enkele voorwaarden:

  • Op het terras mag tot 20.00 u plaats worden genomen;
  • Op het terras mogen maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 m afstand, tenzij dit personen zijn uit eenzelfde huishouden;
  • Baanreservering blijft verplicht. De daarin geregistreerde namen worden benut indien de GGD een bron- en contactonderzoek moet doen in het geval van een besmetting;
  • Indien toegang gewenst tot de kantine dient daarover vooraf contact te worden opgenomen met 0650651520;
  • In de kantine mag je geen plaatsnemen;
  • Er zijn geen bardiensten;
  • De kantine moet om 20.00 u dicht zijn.

Verruimen Toss mogelijkheden
De KNLTB heeft de regels verduidelijkt. Voor buiten tennissen en dus ook de Toss geldt niet meer de regel van vaste koppels en ook niet meer dat meteen na de wedstrijd het park verlaten moet worden. Het bestuur volgt deze regel en die geldt vanaf vandaag ook voor LUNO.
Dat betekent dat voor de Toss iemand meerdere keren mag spelen. Wel geldt voor de Toss een maximum voor de groepsgrootte van 30. Als er meer dan 30 willen spelen dan kan dat niet, tenzij de groep opgedeeld wordt in tweeën en dat iedere groep in een apart tijdvak speelt.

De regel van 1,5 meter afstand blijft van kracht.

Wanneer er een nieuwe update volgt vanuit de overheid of KNLTB brengen we jullie op de hoogte hiervan.

Wijziging in baanblokken in de avond
We hebben een aantal suggesties gekregen rondom de baanblokken in de avond. Reden dat we deze verzetten naar het halve uur. Hiermee zijn in de avond de volgende tijden als blok beschikbaar:

17.30 – 18.30
18.30 – 19.30
19.30 – 20.30
20.30 – 21.30
21.30 – 22.30

We verwachten hiermee meer speelmomenten beschikbaar te stellen voor de avond.

Mocht je de komende dagen reeds een baan gereserveerd hebben op het hele uur, dan vragen we je om dit te verzetten naar het halve uur. Hiermee komt er ruimte vrij voor andere leden.