Beste Leden,

Om wijde verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft het RIVM de Rijksoverheid geadviseerd extra maatregelen te nemen. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding van het Coronavirus langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven. Op basis van dat advies zijn er vandaag richtlijnen afgegeven door de Rijksoverheid en NOC*NSF.

De KNLTB volgt deze richtlijnen en adviseert om alle sportevenementen, competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. Je kan de richtlijnen van de KNLTB nalezen via https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

We hebben deze richtlijnen binnen het bestuur besproken en besloten dat we deze richtlijnen volgen. Dat betekent dat alle evenementen bij LUNO in maart vervallen. Het Luno Single Open, de Algemene ledenvergadering, het Junior – Senior toernooi en Competitie Clinic gaan dus niet door. Daarnaast is ook de Toss afgelast tot eind maart.

Trainingen en vrij tennissen op de club kunnen vooralsnog wel doorgaan.

Het advies daarbij is om de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM te volgen:
• Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
• Was je handen regelmatig;
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
• Gebruik papieren zakdoekjes;
• Geen handen schudden;
• Gebruik alleen je eigen bidon/waterfles.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kan je contact opnemen met het bestuur via secretariaat@lunotm.nl.

Met een sportieve groet,
Bestuur LUNO TM
Lucian Gerritsen
Leonie van Montfoort
Tanja Arisse
Nanno Blankestijn