Vanaf 11 mei is het toegestaan voor volwassenen om te gaan tennissen. Vanaf deze datum zal het hek van het park weer open zijn.

Hieronder de belangrijkste regels voor volwassenen:

  • Volwassenen mogen maximaal met 2 op een baan spelen; enkelspel
  • Afhangen van de baan is verplicht (bij voorkeur vanuit huis via de KNLTB ClubApp)
  • Je mag maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig zijn
  • Na het tennis moet je gelijk weer naar huis
  • De kantine blijft voorlopig nog gesloten en het terras is niet ingericht

Op deze poster (met de knop hieronder te downloaden) zijn alle regels zichtbaar.

Het is mogelijk dat er vanuit de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid of de Gemeente in de komende periode nog aanvullende regels gesteld worden. Dit zullen we indien nodig later communiceren.

LED verlichting
We hebben nieuwe verlichting op het park. Die is niet te bedienen met de knoppen op de palen zoals bij de oude verlichting. Wanneer je in de avond wil tennissen zal je de LED verlichting vanuit de hal op het paneel moeten aanzetten voor de betreffende baan. Deze is gesitueerd boven het afhangbord. Om in de hal te komen heb je een sleutel nodig. Deze is verkrijgbaar door een mail te sturen naar secretariaat@lunotm.nl. De borg hiervoor is €5. Je krijgt dan ook uitleg over de bediening van het alarm.

KNLTB ClubApp
Om een baan te reserveren vanuit huis moet je de KNLTB ClubApp hebben. Deze app is te vinden in de App store/Play store door te zoeken naar “KNLTB ClubApp”.

In de handleiding van de KNLTB (klik hier) krijg je uitleg over inloggen en functionaliteiten van de ClubApp.
Senioren Lessen
Joep Hofman zal per 18 of 25 mei de lessen voor senioren weer opstarten. Hierover ontvangen de lessende leden een apart bericht van Joep.

Tot slot
We hebben net als jullie weer veel zin om een balletje te gaan slaan. Hou rekening met elkaar. We vertrouwen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen houdt. Allereerst uiteraard in het belang van ieders gezondheid en het met elkaar voorkomen van een mogelijke tweede coronagolf. Daarnaast geldt dat de Gemeente controleert op de naleving en dat er ook boetes uitgedeeld kunnen worden voor zowel club als de individuele tennisser als de regels niet nageleefd worden.