Trainer Joep Hofman

Ik ben Joep Hofman en sinds oktober 2018 verzorg ik de tennislessen bij LUNO TM.

Tennisachtergrond
Ik ben begonnen als ballenraper bij de toenmalige trainer in Bemmel, Jan Hayer. Van hem kreeg ik mijn eerste racket en de eerste lessen. Vanaf moment één is mijn passie voor tennis alleen nog maar gegroeid. Van het een kwam het ander en op mijn 14e sleepte ik de titel Nederlands kampioen in de wacht. Er volgde een periode van vele internationale toernooien en mooie overwinningen op o.a. Krajicek en Dogger. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om met tenniswedstrijden mijn geld te verdienen. Helaas is dat maar voor een erg klein groepje weggelegd.

Omdat ik inmiddels in Duitsland competitie speelde was de stap om daar tennisles te gaan geven een kleine. Ik haalde mijn A en B licentie in Nederland. Na een periode in Duitsland heb ik de overstap gemaakt naar Nederland en heb ik mijn trainerscarrière verder uitgebouwd. Een aantal tussenjaren heb ik gewerkt in een andere branche. Mijn vriendin moedigde mij aan om mijn hart weer te gaan volgen, en weer te gaan doen waar ik me goed bij voel, mensen leren tennissen. Sinds 2012 ben ik weer actief les aan het geven bij diverse verenigingen in Brabant en regio Nijmegen.

Lesvisie: ‘Op ieder niveau ontspannen en met plezier (beter) leren tennissen!’
Elk niveau heeft zijn uitdaging en ik vind lesgeven aan ieder niveau leuk. Met enthousiasme en veel plezier weet ik mensen te besmetten met het “tennisvirus”. Samen jouw tennisspel ontdekken, zowel tactisch als technisch, is voor mij een grote uitdaging. Dit alles vanuit het toverwoord “ontspanning” en passend binnen jouw karakter.

Privé
Ik woon in Haalderen samen met mijn vriendin Mojra en twee kinderen, Morris van 4 en Pippa van 2. Uit een eerdere relatie heb ik nog twee dochters, Noa van 16 en Ily van 14. Overdag ben ik veel buiten op de bakfiets te vinden met de kinderen en onze hond Pien. Daarnaast rij ik motor en kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van spullen waarbij ik materialen hergebruik (b.v. badkuipstoelen).

Lesreglement en prijzen
Zie inschrijfformulier.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Ik ben te bereiken via: joephofmantennis@gmail.com of 06-57648100

Tot snel op de banen van LUNO TM!

Sportieve groet,

Joep Hofman