Tot inschrijving sluit:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijven

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD.

Inschrijven kan t/m 2 april.

Speeldagen

Teams en spelers 

Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.
Kosten per team € 75. Hierin zit: KNLTB afdracht en 24 ballen per team. Per wedstrijddag speel je met 6 nieuwe ballen. De ballen hoeven na de competitie niet teruggegeven te worden.

Compact Spelen

Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als bijvoorbeeld 10-6 of 11-13.