Als je je hebt opgegeven om bardiensten te draaien, vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt.

Jouw bardiensten plannen
Wat te doen als je niet kan op de ingeschreven datum
Bardienstrooster
Een bardienst draaien

Jouw bardiensten plannen
Als je gekozen hebt voor bardienst als zelfwerkzaamheid, kun je zelf inplannen wanneer je dit wilt doen. Dit doe je met de Knltb.club app via Club/Diensten.

Heb je trouwens al de test ‘Verantwoord alcohol schenken’ gedaan?
Nu de gemeente de handhavingsplicht over het verantwoord alcohol gebruik binnen de gemeente heeft, wordt hier ook strenger op gecontroleerd. De gemeente verwacht dat iedere barvrijwilliger deze test doet en het certificaat bij de vereniging in het bezit is. Wij zijn al een keer gecontroleerd en hebben nu een waarschuwing gehad. Dus graag de test doen en het certificaat mailen naar kantine@lunotm.nl. De test is niet moeilijk, wel leerzaam. Echt, je slaagt altijd. Ga naar http://www.nocnsf.nl/iva en doe de test.

Wat te doen als je toch niet kan op de ingeschreven datum
Verschuiven van een bardienst
Het verschuiven/intrekken van een dienst kun jezelf doen tot 14 dagen voor de betreffende datum. Probeer eerst je dienst te ruilen met iemand. Lukt dat niet, neem dan contact op met Robert Pouw via een mail naar kantine@lunotm.nl of bel 06-12943001 (na 17.00 u), zodat hij je dienst weer vrij kan geven voor een ander.

Een bardienst draaien
Je draait 12 uur bardienst per jaar. Dit urenaantal wordt vastgesteld in de ALV.

1. Haal het geldtasje met de sleutel op bij het sleuteladres. Dit is de jaarplanning maart 2024 t/m februari 2025 van de sleuteladressen.
2. Werk volgens het kantinereglement.
3. Schakel het alarm in, sluit af en breng het geldtasje met de sleutel terug bij het sleuteladres.

Klik hier voor informatie over het kassasysteem.

Verkopen afrekenen
We streven ernaar om zo min mogelijk contant geld in de kantine te hebben. Vraag daarom altijd of de klant met PIN kan betalen.

Tot slot
Is je iets opgevallen? Moet er iets veranderen? Was iets op? Kwam je opvolger niet opdagen? Trof je een rommel aan? -> Meld dit bij kantine@lunotm.nl.