Wijzigen persoonlijke gegevens en pasfoto
E-mailadres: ledenadministratie@lunotm.nl

Pasfoto op digitale KNLTB-ledenpas
Diegenen die een digitale KNLTB-ledenpas zonder pasfoto hebben, dienen een (liefst zwart-witte) pasfoto toe te voegen aan hun profiel. Volgens de KNLTB-regels ben je namelijk niet speelgerechtigd voor de competitie en toernooien als er geen pasfoto op je spelerspas staat, dus controleer dit!

Bewerk je profiel vanuit de KNLTB.Club app. Kies Meer (rechts onderaan scherm), selecteer vervolgens het camera-pictogram op de plek van de foto komt of staat. Dit laatst is bedoeld voor diegene die hun foto willen vervangen.
Ter informatie: de KNLTB hanteert als regel, dat jeugdleden om de vijf jaar een nieuwe pasfoto in dienen te leveren, voor seniorenleden is dit om de 10 jaar. Kijk dus even naar de foto op je spelerpas en laat deze indien nodig vervangen. Leden van 65 jaar en ouder hoeven geen nieuwe pasfoto meer in te leveren.

Wijzigen je persoonlijke gegevens?
Een wijziging in je persoonlijke gegevens (denk dan bijvoorbeeld aan (e-mail)adres, telefoonnummer enz.) kan door jezelf bij “MijnKNLTB” op www.knltb.nl worden gemeld en hoeft niet te worden doorgegeven aan de ledenadministratie.