Mijn tennisschool (Joep Hofman Tennis) is een samenwerking aangegaan met Tennisschool Tom Kreemers (TSTK). Dit was nodig omdat mijn tennisschool (Joep Hofman Tennis) een groei heeft doorgemaakt, waarbij ik meerdere clubs ga bedienen. De samenwerking met TSTK brengt veel voordelen met zich mee. In deze brief kan je lezen wat de voordelen van de samenwerking zijn en wat er gaat veranderen.

Activiteiten en jeugd
TSTK verzorgt de lessen bij twee clubs in de gemeente Buren. Dit biedt mogelijkheden om in de regio gezamenlijk activiteiten te organiseren, b.v. een onderlinge competitie met de jeugd. De jeugd kan meedoen aan de activiteiten van TSTK, denk bijvoorbeeld aan de TSTK-cup en het tenniskamp.

Verder werken LUNO TM, Joep Hofman Tennis en TSTK aan de mogelijkheid om te kiezen voor een jeugd all-in lidmaatschap. Voor een vast bedrag in de maand krijg je les, doe je mee aan evenementen en de KNLTB-competitie.

Administratie, inschrijvingen, betalingen en bereikbaarheid
Joep Hofman Tennis laat alle administratieve zaken verzorgen door TSTK. Op kantoor zijn medewerkers op werkdagen bereikbaar voor vragen. Jullie kennen mij uiteraard al en Tom Kreemers (de eigenaar van TSTK) stelt zich hieronder aan jullie voor.

Trainersteam
Ik blijf het gezicht en aanspreekpunt voor LUNO TM. Daarnaast wordt het trainersteam uitgebreid. Naast mij komen jullie Jasper Theunissen tegen.

Inschrijven tennislessen
Via de TSTK website kun je je inschrijven. Klik hier.

Mocht je vragen hebben over de nieuwe aanpak dan hoor ik dat graag.

Ik zie je graag weer op het tennispark!

Sportieve groet,
Joep Hofman
0657648100
joephofmantennis@gmail.com


EVEN VOORSTELLEN

Tennisschool Tom Kreemers (TSTK)  
Ik ben Tom Kreemers en verzorg met mijn tennisschool de tennislessen. Ik kom uit Ammerzoden en geef al ruim 20 jaar tennisles. Ik heb bij verschillende verenigingen les gegeven en ben jaren als bondstrainer voor de KNLTB actief geweest.

In 2005 heb ik Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) opgericht. Zelf sta ik nog dagelijks op de baan en samen met Bram Kaffener (manager TSTK) onderhoud ik de contacten bij de verenigingen en geef ik leiding aan het trainersteam. TSTK is op het moment actief bij 28 verenigingen. Naast het verzorgen van de trainingen, doen we meer voor de verenigingen. Wij bieden een totaal pakket aan, wat inhoud dat we onder andere ook commissies ondersteunen, evenementen organiseren en voor werving en behoud van leden zorgen.

Ik ben verheugd om samen te gaan werken met Joep Hofman Tennis en Jasper Theunissen. Met Joep Hofman en Jasper Theunissen blijft er een ervaren, enthousiast en vakkundig trainersteam voor LUNO TM opgesteld staan.

Met sportieve groeten,
Tom Kreemers

Jasper Theunissen

Ik ben Jasper Theunissen en samen met Joep ga ik de tennislessen verzorgen bij LUNO TM. Ik ben 30 jaar en woon in Wijchen. Ik heb een hele leuke vriendin en twee (bonus)kinderen. Met zes jaar ben ik begonnen met tennis en sindsdien ben ik verknocht aan het spelletje.

Ik heb vroeger bij de jeugd een aantal jaar bij de KNLTB getennist en veel wedstrijden gespeeld. Op dit moment ben ik speelsterkte 4 in de enkel en 3 in de dubbel. Op zaterdag speel ik competitie in een herenteam in Wijchen.

Inmiddels geef ik 12 jaar tennisles aan alle niveaus en leeftijdscategorieën en vind de variatie erg leuk. Bij de KNLTB heb ik mijn licentie behaald. Hoewel de technische, tactische en mentale aanwijzingen van wezenlijk belang zijn, vind ik het net zo belangrijk dat er flink wordt gezweet op de baan en zal hiervoor mijn uiterste best doen.

Naast het lesgeven beluister ik graag muziek, vind ik het heerlijk om veel te sporten en kijk graag films en series.

Tot snel op de baan!
Sportieve groet,
Jasper Theunissen


Joep Hofman

Ik ben Joep Hofman en sinds oktober 2018 verzorg ik de tennislessen bij LUNO TM.

Tennisachtergrond
Ik ben begonnen als ballenraper bij de toenmalige trainer in Bemmel, Jan Hayer. Van hem kreeg ik mijn eerste racket en de eerste lessen. Vanaf moment één is mijn passie voor tennis alleen nog maar gegroeid. Van het een kwam het ander en op mijn 14e sleepte ik de titel Nederlands kampioen in de wacht. Er volgde een periode van vele internationale toernooien en mooie overwinningen op o.a. Krajicek en Dogger. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om met tenniswedstrijden mijn geld te verdienen. Helaas is dat maar voor een erg klein groepje weggelegd.

Omdat ik inmiddels in Duitsland competitie speelde was de stap om daar tennisles te gaan geven een kleine. Ik haalde mijn A en B licentie in Nederland. Na een periode in Duitsland heb ik de overstap gemaakt naar Nederland en heb ik mijn trainerscarrière verder uitgebouwd. Een aantal tussenjaren heb ik gewerkt in een andere branche. Mijn vriendin moedigde mij aan om mijn hart weer te gaan volgen, en weer te gaan doen waar ik me goed bij voel, mensen leren tennissen. Sinds 2012 ben ik weer actief les aan het geven bij diverse verenigingen in Brabant en regio Nijmegen.

Lesvisie: ‘Op ieder niveau ontspannen en met plezier (beter) leren tennissen!’
Elk niveau heeft zijn uitdaging en ik vind lesgeven aan ieder niveau leuk. Met enthousiasme en veel plezier weet ik mensen te besmetten met het “tennisvirus”. Samen jouw tennisspel ontdekken, zowel tactisch als technisch, is voor mij een grote uitdaging. Dit alles vanuit het toverwoord “ontspanning” en passend binnen jouw karakter.

Privé
Ik woon in Haalderen samen met mijn vriendin Mojra en twee kinderen, Morris van 4 en Pippa van 2. Uit een eerdere relatie heb ik nog twee dochters, Noa van 16 en Ily van 14. Overdag ben ik veel buiten op de bakfiets te vinden met de kinderen en onze hond Pien. Daarnaast rij ik motor en kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van spullen waarbij ik materialen hergebruik (b.v. badkuipstoelen).